VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
21. 9. 2023

Metalcorovci In This Moment, ki bodo 27. oktobra izdali nov album Godmode, predstavljajo najnovejši komad Army Of Me. Gre za priredbo skladbe, ki jo v originalu izvaja islandska glasbenica Björk.

20. 7. 2023

Ameriška metalcore zasedba In This Moment za oktober napoveduje izid novega albuma z naslovom Godmode. Natančneje naj bi album izšel 27. oktobra pri založbi BMG in bo zajemal deset komadov:

Godmode
The Purge
Army Of Me
Sacrifice
Skyburner
Sanctify Me
Everything Starts And Ends With You
Damaged (feat. Spencer Charnas)
Fate Bringer
I Would Die For You

26. 10. 2022

In This Moment objavljajo skladbo Adrenalize 1983 z zadnjega EP-ja z naslovom Blood 1983. Za omenjeno skladbo je zasedba posnela tudi vizualizer, ki si ga lahko ogledate spodaj.

4. 1. 2022

Grški altrenativni metalci Project Renegade (Marianna (vokal), Ody (bobni), Jay (bas) in Philipp (kitara)), ki naj bi nagovarili poslušalce bandov, kot so Lacuna Coil, Evanescence, Korn, Limp Bizkit ali In This Moment, so minuli mesec objavili single The Fix Is In. Gre za prvo pesem z bandovega prihajajočega celovečerca z naslovom Ultra Terra. Pesem lahko poslušate spodaj.

17. 5. 2021

Mastodon so objavili novo skladbo Forged By Neron, ki se nahaja na prihajajočem soundtracku za stripovsko serijo Dark Nights: Death Metal izpod okrilja DC Comics, ki bo izšel 18. junija pri založbi Loma Vista Recordings.

Na soundtracku sodelujejo tudi imena, kot so Rise Against, Chelsea Wolfe, Denzel Curry, Dave Lombardo (ex-Slayer), Chino Moreno (Deftones), Maria Brink (In This Moment), Andy Biersack (Black Veil Brides), Carach Angren, Greg Puciato (ex-Dillinger Escape Plan) in drugi.

18. 11. 2020

Švedski progresivci Soen napovedujejo svoj peti studijski album z naslovom Imperial, ki bo izšel 29. januarja pri založbi Silver Lining Music. Za produkcijo albuma je poskrbela skupina sama ob pomoči Inakija Marconija, medtem ko je bil za miks in mastering zadolžen Kane Churko (Ozzy Osbourne, Hellyeah, In This Moment, Five Finger Death Punch).

Spodaj si lahko ogledate tudi igrani besedilni video za prvi single Antagonist, v katerem ima glavno vlogo igralec Brendan McGowan.

Imperial prinaša naslednje skladbe:
Lumerian
Deceiver
Monarch
Illusion
Antagonist
Modesty
Dissident
Fortune

23. 3. 2020

In This Moment predstavljajo komad As Above So Below, ki bo objavljen na prihajajočem albumu Mother. Ta izide pri založbi Atlantic ta teden, natančneje v petek, 27. marca.

Avtorica: Tina Urek
26. 2. 2020

In This Moment so objavili skladbo Hunting Grounds z novega studijskega albuma z naslovom Mother, ki bo izšel 27. aprila za Roadrunner/Atlantic. V omenjeni skladbi se je pevki Marii Brink na vokalu pridružil tudi Joe Cotella iz ameriške nu metal zasedbe Ded.

27. 1. 2020

In This Moment predstavljajo videospot za skladbo The In-Between s prihajajočega sedmega studijskega albuma z naslovom Mother, ki bo izšel 27. aprila za Roadrunner Records/Atlantic. Na novem albumu gostujejo tudi Lzzy Hale (Halestorm), Taylor Momsen (The Pretty Reckless) in Joe Cotella (Ded).

Mother prinaša sledeče skladbe:
The Beginning - Interlude
Fly Like An Eagle
The Red Crusade - Interlude
The In-Between
Legacy
We Will Rock You (feat. Lzzy Hale & Taylor Momsen)
Mother
As Above So Below
Born In Flames
God Is She
Holy Man
Hunting Grounds (feat. Joe Cotella)
Lay Me Down
Into Dust

20. 2. 2019

Pevka zasedbe In This Moment, Maria Brink, je preko socialnih omrežij najavila, da se band odpravlja v studio. Natančneje v The Hideout Recording Studios v Las Vegas, kjer bodo posneli naslednika zelo uspešnega albuma Ritual iz leta 2017. Ta naj bi izšel do poletja 2019.

Avtorica: Tina Urek
4. 5. 2018

In This Moment predstavljajo videospot za skladbo Black Wedding, v kateri gostuje Rob Halford iz skupine Judas Priest. Skladba se nahaja na njihovem aktualnem studijskem albumu Ritual, ki je izšel pri Roadrunner Records/Atlantic Records.

4. 5. 2018

Spodaj si lahko pogledate novi videospot švedske rock/progressive zasedbe The Night Flight Orchestra, ki jo sestavljajo člani zasedb Arch Enemy in Soilwork. Komad This Time se nahaja na prihajajočem albumu Sometimes The World Ain't Enought, ki bo izšel 29. junija pri Nuclear Blast, na njem pa bodo sledeči komadi:
This Time 
Turn To Miami 
Paralyzed 
Sometimes The World Ain't Enough 
Moments Of Thunder 
Speedwagon 
Lovers In The Rain 
Can't Be That Bad 
Pretty Thing Closing In 
Barcelona 
Winged And Serpentine 
The Last Of The Independent Romantics 
Marjorie (limited-edition digipack CD and vinyl bonus track) 
Pacific Priestess (Japanese bonus track)

 

 

Avtorica: Tina Urek
12. 2. 2018

In This Moment so objavili uradni live posnetek komada River Of Fire, ki se nahaja na aktualnem albumu Ritual. 

 


 

Avtorica: Tina Urek
8. 11. 2017

Bad Wolves so podpisali za založbo Eleven Seven Music, pri kateri bodo spomladi izdali svoj debitantski album. Tukaj lahko že prisluhnete tudi njihovemu novemu singlu, ki nosi naslov Toast To The Ghost.

Skupino sestavljajo Tommy Vext (ex-Westfield Massacre, ex-Divine Heresy) na vokalu, Doc Coyle (Vagus Nerve, ex-God Forbid) na kitari, Chris Cain (ex-Bury Your Dead) na drugi kitari, Kyle Konkiel (Vimic, ex-In This Moment) na basu in John Boecklin (ex-DevilDriver) na bobnih.

3. 11. 2017

In This Moment so posneli videospot za single Roots z aktualnega studijskega albuma z naslovom Ritual, ki je izšel poleti pri Roadrunner Records/Atlantic Records.




KONCERTI & FESTIVALI
28. 4. 2024
Nanowar of Steel
Rockhouse, Salzburg, Avstrija
28. 4. 2024
Marduk, Origin, Doodswens
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
28. 4. 2024
Bongzilla, Kadabra, Bongorodica
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
29. 4. 2024
Wizard Master, Chains
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
30. 4. 2024
The Ossuary, Motorowl, Wizard Master, Chains
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
2. 5. 2024
Sedem Minut Strachu, Usnu?, Urethra
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana